Lid worden ?

Graag ! Door lid te worden steun je onze vereniging en ontvang je meerdere voordelen. Je bent niet alleen lid Van Naar Meer en Beter, maar ook van de Koninklijke Vlaamse Imkersbond. Dit houdt oa in dat je wordt aangesloten bij de ledenverzekering van de Konvib : zie verzekering lid. Je ontvangt ook het maandblad vol tips, nieuwtjes, artikels, … bij je thuis via de post bedeeld.

Dit alles voor € 30 per jaar. (Voor buitenlandse leden binnen de EU bedraagt dit € 35).

Je kan je lid maken door € 30 over te schrijven naar bankrekening BE32 6528 2916 7402 op naam van Imkersvereniging Naar Meer en Beter, met de vermelding “Lid 2020 – Voornaam + Naam – vermelding aantal ingewinterde kasten”. Het doorgeven van het aantal ingewinterde volken is een taak van de lokale imkersbond. De aantallen worden doorgegeven aan de Europese Commissie en bepalen het subsidiegeld dat Vlaanderen ontvangt van Europa.

Ben je reeds lid van een andere imkersvereniging of wens je een steunend lid te zijn ? Dan kan je je aansluiten als bijlid door € 5 over te schrijven naar bankrekening BE32 6528 2916 7402 op naam van Imkersvereniging Naar Meer en Beter, met de vermelding “Bijlid 2020 – Voornaam + Naam.

Zowel leden als bijleden ontvangen uitnodigingen van activiteiten georganiseerd door onze imkersvereniging alsook van andere uitnodigingen die uitgaan van het imkergebeuren.

Gelieve als nieuw aangesloten (bij)lid of bij wijziging van je gegevens een mailtje te sturen met je gegevens naar Herman Van Haecke : herman.van.haecke@telenet.be.

Je gegevens worden behandeld volgens het privacybeleid van Naar Meer en Beter en het privacybeleid van de Koninklijke Vlaamse Imkersbond vzw. Wij beschouwen je betaling als (bij)lid als akkoordverklaring met deze beleidsteksten.